ŞANLIURFA / AKÇAKALE - Gazali İmam Hatip Ortaokulu

Haz

Okulumuzdan geçtiğimiz senelerde mezun olan öğrencilerimizden Sait solhan okula davet edilerek LGS ye girecek arkadaşlarına  Rehber Öğretmeniz Nisanur SIRAKAYA eşliğinde tecrübelerini ve nelere dikkat etmeleri gerektiğini aktarmıştır.

Haz

Öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin kullanımı konulu seminerler verilmiştir.

Haz

Okullarda öğrencilerle “iyilik” temalı tiyatro oyunu yazılarak sahnelenir.

May

Verimli ders çalışma broşürleri hazırlanarak paylaşılmıştır.

May

Koridor panoları özlü söz, şiir ve edebiyatla ilgili çeşitli etkinliklerle donatılarak edebiyat sokağı oluşturulurmuştur.

Nis

Teknoloji okuryazarlığı, dijital beceriler, Web araçları, dijital platformlar ve e içeriklerin etkin kullanımı

Nis

Tartışarak Anlaşıyoruz münazara etkinliği, 40 Kavram ve 40 şair 40 şiir etkinlikleri gibi öğrencilerin düşünce dünyasını zenginleştiren, şiir, hitabet ve sunuculuk becerilerine katkı sağlayacak edebî faaliyetler düzenlendi.

Nis

Dini gün ve gecelerde okul içi-dışı günün anlam ve önemini belirten programlar öğrencilerle birlikte yapılmıştır.

Nis

Rehberlik servisi tarafından motivasyon videoları paylaşılır.